Kelner

GastronomicznaVivamus vitae arcu vel velit efficitur vestibulum vel in purus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus

Kelner to zawód związany z obsługą klientów w restauracjach, kawiarniach, barach i innych lokalach gastronomicznych.

Opis zawodu

Kelner to zawód związany z obsługą klientów w restauracjach, kawiarniach, barach i innych lokalach gastronomicznych. Odpowiedzialności kelnera obejmują zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta, przyjmowanie zamówień, serwowanie dań i napojów, dbanie o estetyczne nakrycie stołu oraz utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy.

Program szkolenia:

  1. Wstęp do zawodu kelnera;
  2. Komunikacja i obsługa klienta;
  3. Znajomość menu;
  4. Techniki serwowania;
  5. Obsługa kasy;
  6. Zachowanie kultury osobistej;
  7. Higiena i bezpieczeństwo w pracy;
  8. Szkolenie produktowe z zakresu alkoholi.
Klikając “Zaakceptuj wszystkie pliki cookie”, zgadzasz się na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu ulepszenia nawigacji na stronie, analizy jej wykorzystania oraz wspierania naszych działań marketingowych. Zobacz naszą Politykę Prywatności, aby uzyskać więcej informacji.
Prywatność